Producto añadido a la cesta

Auxiliar Administratiu/va a Catalunya. Aconsegueix la teva plaça i rendibilitza el teu esforç!

Noticias de oposiciones

oposicions ajuntament

 

Vols treballar a l'Administració Local?

Habitualment es publica en el BOE, en el DOGC i en els butlletins oficials de les províncies catalanes, ofertes i convocatòries d'ocupació pública per a cobrir places d'Auxiliar Administratiu en Ajuntaments i altres ens locals. En el nostre blog d'ajuntaments, trobaràs informació sobre aquestes places podent filtrar la cerca per l'àmbit territorial que més t'interessi.

A continuació, t'indiquem alguns processos selectius interessants als quals podries accedir amb la nostra preparació:

Clica per a accedir a tota la informació o si vols matricular-te en les nostres classes:

I moltes més, com les 79 places d'Auxiliars administratius convocades per l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat! (sol·licituds fins al 17 de febrer de 2023).

Prepara't amb ADAMS

Iniciem nous grups per a acompanyar-te en el camí cap a la teva meta:

PreparacióIniciHorariModalitat
Auxiliar Administratiu-va Ajuntament de Barcelona18-01-2023Dimecres, de 18:30 a 21:00 hClasses per Videoconferència i presencials híbrides a Barcelona
Auxiliar Administratiu-va Corporacions Locals14-02-2023Dimecres de 16:00 a 21:00 hClasses per Videoconferència
17-03-2023Divendres de 16:00 a 21:00 hClasses presencials a Girona

 

Ara és un gran moment per a opositar. Tens la possibilitat de preparar-te per a aquestes places rendibilitzant el teu esforç. Tria la modalitat de preparació que més s'adapti a les teves necessitats i podràs presentar-te a places de diversos ajuntaments o altres corporacions locals.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS portem 65 anys ajudant els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 57.000 funcionaris, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode. Combinem l´acadèmia de tota la vida amb les eines més avançades. T'oferim Classes Presencials Híbrides, Classes Presencials, Classes per videoconferència, Curs Online, ADAMS Test i Llibres

Si t'interessa preparar-te amb nosaltres, pots contactar-nos per la web, per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic en [email protected] o acudint als nostres Centres de manera presencial.

Amb tu, colze a colze.

¡Sigue nuestras redes sociales!