NOTICIAS

OPOSICIONES - 27-12-2021

Oposicions Generalitat de Catalunya: Oferta d'ocupació 2021

5.152 places

Oposicions Generalitat Catalunya

 

Ja coneixem el nombre i distribució de places de l'oferta d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya 2021 (són places de la taxa de reposició i no d'estabilització). Amb un total de 5.152 places, de les quals 4.020 places són per a l'Administració de la Generalitat de Catalunya i s'autoritza el Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut per a què aprovi una OOP de fins a un màxim de 1.132 places per al personal estatutari del servies de salut.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS t'oferim la preparació que millor s'adapti a tu! Recorda que ara pots preparar-te des d’allà on vulguis amb classes per videoconferència o curs online, o en classes presencials híbrides. I també els nostres llibres i AdamsTest, per posar a prova els teus coneixements.

Oposicions d’Administració General

Si vols conèixer el programa de temes, els exercicis, les bases de l’última convocatòria així com els nostres grups de preparació per videoconferència o presencial híbrid (pagant mes a mes, sense matrícula ni permanència), curs online i llibres punxa als següents enllaços:

>> Gestió Generalitat de Catalunya

>> Administratius Generalitat de Catalunya

>> Auxiliars Administratius Generalitat de Catalunya

>> Subalterns Generalitat de Catalunya

>> Cos Superior Generalitat de Catalunya

>> Agents Rurals Generalitat de Catalunya

>> Mossos d'Esquadra Generalitat de Catalunya

>> Bombers Generalitat de Catalunya

>> Educadors Socials, Execució Penal, Generalitat de Catalunya

>> Cossos Especials Generalitat de Catalunya. Temari comú

Destaquem una selecció de les 4.020 places ofertades (torn lliure i torn de promoció interna):

 • Cos de Gestió d’administració: 126 places
 • Cos Administratiu: 125 places
 • Cos de diplomatura, serveis penitenciaris, àmbit funcional d’execució penal: 20 places
 • Cos de diplomatura, educació social, àmbit funcional d’execució penal: 47 places
 • Cos de Mossos d’Esquadra, escala bàsica-mosso/a: 800 places (condicionada a l'aprovació de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022)
 • Cos de Bombers, escala bàsica: 240 places (condicionada a l'aprovació de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022)
 • Cos d’Agents Rurals, escala bàsica: 100 places (condicionada a l'aprovació de la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022)

No hem d'oblidar que en la reunió de novembre de la Mesa Sectorial del Personal Tècnic i Administratiu de la Generalitat de Catalunya, l'Administració ha confirmat que les convocatòries pendents de publicar corresponents a l'oferta PESCO 2017 i que esgoten la seva vigència al març de 2022, podran ser publicades fins al 31 de desembre de 2022 (terminis de la normativa estatal que estableixen el calendari dels processos selectius d'estabilització).

Oposicions ICS

S'autoritza el Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut per a què aprovi una oferta d'ocupació pública de fins a un màxim de 1.132 places per al personal estatutari dels serveis de salut, de moment no es coneix amb exactitud la distribució per categories, solament les previsions indicades en les taules sectorials. Si vols conèixer més, clica en la categoria que t'interessi:

Si t’interessa preparar-te amb nosaltres, pots matricular-te directament a la nostra web aquí, triant la forma de preparació que millor s'adapti a tu, i també pots contactar-nos per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic a [email protected] o presencialment als nostres Centres.

Coneixes la nostra metodologia?

 • Les nostres Classes per videoconferència et permetran seguir les classes en directe des de casa o des de qualsevol altre lloc, amb professors especialitzats i amb la possibilitat de veure-les en diferit durant 15 dies. En aquesta modalitat pagues mes a mes, sense matrícula ni permanència.
 • Classes Presencials Híbrides amb les quals podràs gaudir dels avantatges d'anar físicament a classes o optar per connectar-te des de casa o des d'on tu vulguis. El pagament d'aquestes classes igual que per videoconferència, és mensual, sense matrícula ni permanència (i si algun dia no pots assistir pots veure-la en diferit en el termini de 15 dies).
 • Amb el Curs Online podràs preparar-te al teu ritme, amb professors i tutors que t'acompanyaran en l'estudi.
 • El nostre servei ADAMS Test, perquè puguis practicar amb nombrosos qüestionaris actualitzats i respostes justificades. Contractes el temps que vulguis, sense renovacions automàtiques!
 • I també t'oferim Llibres on podràs trobar el temari complet i actualitzat per a l'oposició.
Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça!

 

personas REQUISITS D'ACCÉS Es pot presentar qualsevol que compleixi els requisits d'edat i titulació, a més d'altres específics indicats en la convocatòria.

 

instancias PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES El termini i forma de la presentació d'instàncies es coneixerà a partir de la convocatòria.

 

examen EXAMEN Quan tinguem qualsevol informació de quan podria ser l'examen ho publicarem als nostres canals habituals.

 

Redes Sociales

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test