NOTICIAS

OPOSICIONES - 26-01-2022

Oposicions Diputació de Girona: Oferta publica d'ocupació

Oposiciones ajuntament Girona

 

Si vols treballar a la Diputació de Girona ara tens l'oportunitat de fer-ho. La Diputació ha publicat la modificació de la seva oferta d’ocupació de l’any 2020 i l’aprovació de l’oferta 2021. De les places ofertes, destaquem:

 • 3 places tècnic/a e-administració (concurs-oposició, reposició)
 • 4 places tècnic/a gestió TAG (concurs-oposició, reposició)
 • 4 places tècnic/a grau mig-serveis econ. TAE (concurs-oposició, estabilització)
 • 5 places tècnic/a gestió TAG (concurs-oposició, estabilització)
 • 1 plaça tècnic/a de transparència i bon govern (concurs-oposició, estabilització)
 • 2 places tècnic/a coord. pacte d’alcaldes energia i clima (concurs-oposició, estabilització)
 • 8 places auxiliar administratiu/va (concurs-oposició, estabilització)

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS t'oferim la preparació que millor s'adapti a tu! Disposem de classes presencials al nostre Centre de Girona, sent la nostra preparació vàlida per a la Diputació de Girona, així com per a ajuntaments. I, per a Auxiliar, també disposem de llibres, i Adams Test, per posar a prova els teus coneixements.

Si vols conèixer el programa de temes, els exercicis, així com els nostres grups de classes (pagant mes a mes, sense matrícula ni permanència), curs online i llibres punxa als següents enllaços:

>> Auxiliars Administratius Corporacions Locals Catalunya

>> Tècnic Mitjà Corporacions Locals

Si t’interessa preparar-te amb nosaltres, pots contactar-nos per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic a formaciogirona@adams.es o presencialment als nostres Centres.

Coneixes la nostra metodologia?
 • Classes Presencials al nostre Centre de Girona: amb les quals podràs gaudir dels avantatges de l’assistència a classe presencial. El pagament d'aquestes classes és mensual, sense matrícula ni permanència. S’impartirà un temari general exigit a convocatòries d’auxiliars administratius de Corporacions Locals.
 • Amb el Curs Online podràs preparar-te al teu ritme, amb professors i tutors que t'acompanyaran en l'estudi. El cous inclou la preparació de la prova de temari general per a Corporacions Locals.
 • El nostre servei ADAMS Test, perquè puguis practicar amb nombrosos qüestionaris actualitzats i respostes justificades. Contractes el temps que vulguis, sense renovacions automàtiques!
 • I també t'oferim Llibres on podràs trobar el temari per a Corporacions Locals.
Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça! Treballem amb tu, colze a colze

 

personas REQUISITS D'ACCÉS Es pot presentar qualsevol que compleixi els requisits d'edat i titulació, a més d'altres específics indicats en la convocatòria.

 

instancias PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES El termini i forma de la presentació d'instàncies es coneixerà a partir de la convocatòria.

 

examen EXAMEN Quan tinguem qualsevol informació de quan podria ser l'examen ho publicarem als nostres canals habituals.

 

Redes Sociales

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test