Producto añadido a la cesta

Oposicions Bombers Generalitat de Catalunya: Llista provisional de persones aspirants admeses i excloses

Noticias de oposiciones

Esmena d’errades fins al 9 d’abril

Ja pots consultar si has estat admès provisionalment a la convocatòria de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Accedeix a la llista provisional de persones admeses i excloses a les oposicions per proveir 300 places de la categoria de bomber/a de primera de l'escala tècnica (grup C, subgrup C1) del cos de Bombers de la Generalitat.

El termini per esmenar errades finalitza el dia 9 d’abril.

>> Consulta la llista provisional d’aspirants admesos i exclosos

La llista definitiva de persones participants admeses i excloses indicarà la data, l'hora i el lloc de realització de la primera prova de la fase d'oposició.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS portem més de 65 anys ajudant els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 60.000 funcionaris, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode. Combinem l´acadèmia de tota la vida amb les eines més avançades. T'oferim ADAMS Test i Temari de Bombers Generalitat de Catalunya.

>> Bombers Generalitat de Catalunya

Pots contactar-nos per la web, per telèfon en el 670 399 399, per correu electrònic en [email protected] o presencialment als nostres Centres.

A ADAMS trobaràs el Temari de Bombers Generalitat de Catalunya 2024 i Test per practicar. No ho dubtis i posa't en contacte amb ADAMS!

¡Sigue nuestras redes sociales!