Producto añadido a la cesta

ADAMS Catalunya assisteix a la jornada “Model de qualitat per a la Formació Contínua de Catalunya” del Consorci

Noticias sobre Cursos gratuitos

ADAMS CATALUNYA, com a empresa compromesa amb la qualitat i l'excel·lència, va assistir el passat dia 11 de març a la jornada de presentació de l'actualització del “Model de qualitat per a la Formació Contínua de Catalunya”, una iniciativa pionera amb la idea de millorar les competències de les persones treballadores, organitzada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CFCC).

Aquest Model de Qualitat Evolutiu és fruit de la col·laboració de les entitats de formació (entre elles Adams) i Consorci i on es prioritza la qualitat per a obtenir una millora en l'aprenentatge i en l'acompliment professional dels treballadors que participen en els programes de formació contínua.

El Consorci té com a objectiu garantir que tot el procés d'aprenentatge es desenvolupi d'acord amb una filosofia i criteris de qualitat globals, homogenis i es converteixi en un nou marc de referència de la qualitat i base de la millora contínua del sistema a Catalunya.

A ADAMS Catalunya ens comprometem a implementar els principis, criteris de qualitat i bones pràctiques del model establert en tots els nostres processos de formació per a contribuir a l'increment de l'eficàcia i impacte de formació.

Per a més informació del Model de Qualitat del Consorci : https://conforcat.gencat.cat/ca/entitats/model-de-qualitat/index.html

Consorci

¡Sigue nuestras redes sociales!