Producto añadido a la cesta

Curs de Valencià C1

Noticias de oposiciones

La Junta Qualificador de Coneixements de Valencià (JQCV) de la Generalitat Valenciana ha aprovat la data dels exàmens oficials de valencià.

El dissabte 19 d’octubre es faran les proves escrites de l’A2, B1, B2, C1 i C2; i les orals es repartiran entre els dissabtes 26 d’octubre, 9 i 16 de novembre.

La inscripció es realitzarà en línia a través de la pàgina web específica de la JQCV per als exàmens de certificació, els quals s'aniran activant progressivament en diferents dates segons els nivells.

Per als nivells C1 i C2, els aspirants han de presentar una sol·licitud de cita d'inscripció com a requisit previ per a la inscripció. Els enllaços als diferents formularis de sol·licitud de cita estaran disponibles a la plataforma web de l'examen.

Busques una acadèmia per preparar les proves per a obtindre el certificat de C1 de Valencià?

L'acadèmia ADAMS és un Centre de Formació amb anys d'experiència que prepara totes aquelles persones que es presenten als exàmens de la JQCV per a obtindre el certificat de Valencià.

Podem ajudar-te, amb el nostre curs curs de valencià, nivell C1:

Data d'Inici: 03-05-2024

Horari: Divendres de 17:30 a 20:00

Modalitat d’impartició: presencial (al nostre centre de València)

T'interessa? Pots cridar-nos al 670 399 399 o escriure'ns a [email protected] o presencialment al nostre Centre, t’informarem. També pots matricular-te a través de la nostra web, al següent enllaç:

>> Valencià C1 per a Oposicions

Per què necessite tindre certificat de Valencià?

El coneixement i certificació de la llengua valenciana, oficial a la Comunitat Valenciana, et servirà per a ser baremat en els processos selectius, entre ells els que organitza la Generalitat Valenciana (processos d'estabilització lliure i processos de promoció interna) i per a les institucions sanitàries, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. A més, si et presentes a les convocatòries de l'Administració de Justícia (Gestió Processal, Tramitació Processal i Auxili Judicial) el coneixement de la llengua valenciana es baremat a partir del nivell B1.

Quants punts obtinc per tindre certificat de nivell C1 de Valencià?

Sabies que el certificat de valencià nivell C1 es valora amb 4 punts en els processos selectius de la Generalitat Valenciana i amb 5 punts en els processos per a personal estatutari de la Conselleria de Sanitat? I que en els processos selectius per a treballar en l'Administració de Justícia amb 12 punts? Aconseguix els teus amb la nostra ajuda, i així millorar la teua puntuació final en els concursos-oposició.

¡Sigue nuestras redes sociales!