NOTICIAS

OPOSICIONES - 13-01-2022

Properes convocatòries d'Agents Rurals i Bombers de la Generalitat de Catalunya

Oposicions Mossos

 

El Conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha comunicat que es reservarà el 40% de les places a dones en les pròximes convocatòries d'accés als cossos operatius: Mossos d’Esquadra (ahir es convocar 840 places), Agents Rurals i Bombers. Anunciant el moment de l'any en el qual es convocaran:

  • 100 places d’escala bàsica d’Agents Rurals: abril 2022
  • 250 places d’escala bàsica de Bombers: setembre 2022

La Generalitat de Catalunya ja havia publicat els temaris de les proves per a l’accés a la categoria d’agent de l’escala bàsica del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya: 25 temes (4 temes de la part general i 21 temes de la part específica).

Prepara't amb ADAMS Formació

T'oferim diferents sistemes de preparació, tu tries el que millor s'adapta a tu! Informa't sobre les nostres metodologies: Classes per Videoconferència i Classes presencials per la preparació de les proves físiques. També Llibres i ADAMS Test.

Si vols conèixer el programa de temes, els exercicis, les bases de la convocatòria així com els nostres grups de preparació presencials híbrides i per videoconferència (pagant mes a mes, sense matrícula ni permanència), curs online i llibres punxa als següents enllaços:

>> Agents Rurals Generalitat de Catalunya

>> Bombers Generalitat de Catalunya

Si estàs interessat o interessada a preparar-te amb nosaltres, pots matricular-te directament a la nostra web (als enllaços a dalt indicats), triant la forma de preparació que millor s'adapti a tu, i també pots contactar-nos per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic en adams@adams.es o acudint als nostres Centres de forma presencial.

Coneixes la nostra metodologia?

  • Les nostres Classes per videoconferència et permetran seguir les classes en directe des de casa o des de qualsevol altre lloc, amb professors especialitzats i amb la possibilitat de veure-les en diferit durant 15 dies. En aquesta modalitat pagues mes a mes, sense matrícula ni permanència.
  • Classes Presencials Híbrides amb les quals podràs gaudir dels avantatges d'anar físicament a classes o optar per connectar-te des de casa o des d'on tu vulguis. El pagament d'aquestes classes igual que per videoconferència, és mensual, sense matrícula ni permanència (i si algun dia no pots assistir pots veure-la en diferit en el termini de 15 dies).
  • El nostre servei ADAMS Test, perquè puguis practicar amb nombrosos qüestionaris actualitzats i respostes justificades. Contractes el temps que vulguis, sense renovacions automàtiques!
  • I també t'oferim Llibres on podràs trobar el temari complet i actualitzat per a l'oposició.
Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça!

 

instancias PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES El termini i forma de la presentació d'instàncies es coneixerà a partir de la convocatòria.

 

personas REQUISITS D'ACCÉS Es pot presentar qualsevol que compleixi els requisits d'edat i titulació, a més d'altres específics indicats en la convocatòria.

 

examen EXAMEN Quan tinguem qualsevol informació de quan podria ser l'examen ho publicarem als nostres canals habituals.

 

Redes Sociales

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test