NOTICIAS

OPOSICIONES - 13-01-2022

Properes convocatòries d'Agents Rurals i Bombers de la Generalitat de Catalunya

Oposicions Mossos

 

El Conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha comunicat que es reservarà el 40% de les places a dones en les pròximes convocatòries d'accés als cossos operatius: Mossos d’Esquadra (ahir es convocar 840 places), Agents Rurals i Bombers. Anunciant el moment de l'any en el qual es convocaran:

  • 100 places d’escala bàsica d’Agents Rurals: abril 2022
  • 250 places d’escala bàsica de Bombers: setembre 2022

La Generalitat de Catalunya ja havia publicat els temaris de les proves per a l’accés a la categoria d’agent de l’escala bàsica del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya: 25 temes (4 temes de la part general i 21 temes de la part específica).

Prepara't amb ADAMS Formació

T'oferim diferents sistemes de preparació, tu tries el que millor s'adapta a tu! Informa't sobre les nostres metodologies: Classes per Videoconferència i Classes presencials per la preparació de les proves físiques. També Llibres i ADAMS Test.

Si vols conèixer el programa de temes, els exercicis, les bases de la convocatòria així com els nostres grups de preparació presencials híbrides i per videoconferència (pagant mes a mes, sense matrícula ni permanència), curs online i llibres punxa als següents enllaços:

>> Agents Rurals Generalitat de Catalunya

>> Bombers Generalitat de Catalunya

Si estàs interessat o interessada a preparar-te amb nosaltres, pots matricular-te directament a la nostra web (als enllaços a dalt indicats), triant la forma de preparació que millor s'adapti a tu, i també pots contactar-nos per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic en adams@adams.es o acudint als nostres Centres de forma presencial.

Coneixes la nostra metodologia?

  • Les nostres Classes per videoconferència et permetran seguir les classes en directe des de casa o des de qualsevol altre lloc, amb professors especialitzats i amb la possibilitat de veure-les en diferit durant 15 dies. En aquesta modalitat pagues mes a mes, sense matrícula ni permanència.
  • Classes Presencials Híbrides amb les quals podràs gaudir dels avantatges d'anar físicament a classes o optar per connectar-te des de casa o des d'on tu vulguis. El pagament d'aquestes classes igual que per videoconferència, és mensual, sense matrícula ni permanència (i si algun dia no pots assistir pots veure-la en diferit en el termini de 15 dies).
  • El nostre servei ADAMS Test, perquè puguis practicar amb nombrosos qüestionaris actualitzats i respostes justificades. Contractes el temps que vulguis, sense renovacions automàtiques!
  • I també t'oferim Llibres on podràs trobar el temari complet i actualitzat per a l'oposició.
Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça!

 

instancias PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES El termini i forma de la presentació d'instàncies es coneixerà a partir de la convocatòria.

 

personas REQUISITS D'ACCÉS Es pot presentar qualsevol que compleixi els requisits d'edat i titulació, a més d'altres específics indicats en la convocatòria.

 

examen EXAMEN Quan tinguem qualsevol informació de quan podria ser l'examen ho publicarem als nostres canals habituals.

 

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test