Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 24-04-2019

Propera convocatòria Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya

AgentRural

 

Segons fonts sindicals, les 50 places d'Agents Rurals pendents de convocar, podrien ampliar-se a 100 (estant pendent de l'aprovació dels pressupostos). Sent la previsió de convocatòria abans d'abril de 2020.

També informen que el Pla Estratègic del Cos d’Agents Rurals (PECAR) inclourà la creació de 300 noves places operatives d'agent en el període 2019-2024.

A més, es va publicar en el DOGC de 16 d’abril de 2019 la part específica del temari de les proves selectives per a l'accés a la categoria d'agent de l'escala bàsica del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. I a la web de la Generalitat s'informa que el temari general exigible és el corresponent a les proves selectives per a l’accés al cos tècnic d'especialistes i al cos auxiliar tècnic de la Generalitat.

Prepara't amb ADAMS Formació

>> Agents Rurals Generalitat de Catalunya

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test