Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 16-10-2019

Processos selectius de la Generalitat de Catalunya: Properes convocatòries

GeneralitatCatalunya

 

Segons fonts sindical, la previsió de convocatòria de 760 places de Cos Superior PESCO, prevista per al novembre d’enguany, pot ser que s’ajorni fins al primer trimestre de 2020 atès que s’ha d’acabar de definir el temari de la nova modalitat d’ambientologia, així com les titulacions d’accés.

La distribució de les 760 places serà:

  • Opció general: 480 places
  • Opció jurídica: 190 places
  • Opció econòmica: 30 places
  • Opció de prevenció: 34 places
  • Opció ambientologia: 26 places

En relació a Subalterns, es manté la convocatòria exclusiva adreçada a discapacitats/des intel·lectuals (151 places) durant el mes de novembre, així com una convocatòria PESCO de 86 places per l’any 2021.

Pel que fa al procés de subalterns de 312 places, es preveu convocatòria pel novembre o primer trimestre de 2020.

I en relació als temaris, en el cas d'Administratius l'Administració ha lliurat una proposta de temari perquè els sindicats facin les esmenes oportunes, i es publicarà una vegada finalitzi el procés de promoció interna. El del cos de Gestió s’està començant a preparar i es preveu que es pugui publicar al primer trimestre del 2020.

A finals d’octubre es preveu la publicació llistes provisionals de Treball social. Encara no hi ha previsió de la data de la prova.

Prepara't amb ADAMS Formació

>> Administratius Generalitat de Catalunya

>> Cos Superior Generalitat de Catalunya

>> Gestió Generalitat de Catalunya

>> Treball Social Generalitat de Catalunya

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test