Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 20-06-2019

Processos selectius de la Generalitat de Catalunya: Properes convocatòries

Generalitat

 

Segons fonts sindicals, es preveu la publicació de la convocatòria de Cos Superior (760 places PESCO) per al novembre d’enguany. La previsió del primer examen serà al voltant del mes de maig de 2020. I en el primer trimestre de 2020 es convocarien les 390 places del Cos Administratiu (OOP17).

En relació a Subalterns, es manté la convocatòria exclusiva adreçat a discapacitats/des intel·lectuals (151 places OOP17) pel mes de novembre i s’avança al segon semestre de 2019 la previsió de publicació de la convocatòria de 398 places (PESCO).

A més, s'ha informat que l'examen per a la promoció interna especial Cos Administratiu (375 places) es preveu que es realitzi a la fi d'octubre o principis de novembre de 2019 i després de la realització d’aquest exercici es publicarà un nou temari per Administratius.

Conforme al calendari de convocatòries, en el segon semestre de 2020 es convocaria el Cos de Gestió (PESCO, 313 places) i l'any 2021 es convocaran 1.476 places d'Auxiliars Administratius (812 places de torn lliure i 664 de promoció interna).

Prepara't amb ADAMS Formació

>> Cos Superior Generalitat de Catalunya

>> Administratius Generalitat de Catalunya

>> Administratius Generalitat de Catalunya. Promoció Interna

>> Gestió Generalitat de Catalunya

>> Auxiliars Administratius Generalitat de Catalunya

>> Subalterns Generalitat de Catalunya

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual