Producto añadido a la cesta

Oposicions Mossos d'Esquadra: Llista provisional de persones aspirants admeses i excloses | ADAMS

Noticias de oposiciones

S'ha publicat la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses a les oposicions de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, pel sistema de concurs oposició lliure.

El termini per esmenar errades finalitza el dia 14 de març, mitjançant el tràmit electrònic petició genérica del Registre electrònic de la Generalitat.

Les persones aspirants poden accedir a la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses, a través del Portal d'accés de les persones aspirants en els processos de selecció que s’ha d’adreçar al Departament d’Interior i a l’assumpte de la qual s’ha de fer constar “Accés mosso/a 46/23”.

La llista definitiva persones participants admeses i excloses indicarà la data, l'hora i el lloc de realització de la primera prova de la fase d'oposició.

La llista completa i certificada s'exposa en els registres del Departament d'Interior, de la Direcció General de la Policia i dels serveis territorials del Departament d'Interior. També es pot consultar a l'adreça d'internet http://mossos.gencat.cat.

Segons el calendari orientatiu publicat avui a la web de Mossos d’Esquadra, es preveu la realització de la primera prova (coneixements, aptitudinal i coneixements d’idiomes) el dia 15 d’abril (dissabte). La prova física es preveu al maig.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS portem més de 65 anys ajudant els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 58.000 funcionaris, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode. Combinem l'acadèmia de tota la vida amb les eines més avançades. T'oferim Classes Presencials Híbrides, Classes per videoconferència, Classes Presencials (a Girona), Curs Online, ADAMS Test i Llibres.

Disposem de diferents sistemes de preparació per als següents processos selectius:

>> Mossos d'Esquadra Generalitat de Catalunya

Si t'interessa preparar-te amb nosaltres, pots contactar-nos per la web, per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic en [email protected] o presencialment als nostres Centres.

Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça! Treballem amb tu, colze a colze.

¡Sigue nuestras redes sociales!