Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 08-01-2021

Oposicions Institut Català de la Salut: Oferta pública d'ocupació parcial 2020 i distribució per categories

1.009 places

sanitat

 

Es publica l’oferta pública d’ocupació parcial de l’any 2020 i la seva distribució per categories. S'ofereix un total de 1.009 places (corresponents a la taxa ordinària de reposició). Entre les places ofertades destaquem:

  • Diplomat/da sanitari/ària en Infermeria: 400 places.
  • Tècnic/a especialista grau mitjà en Cures auxiliars d'infermeria: 200 places.
  • Auxiliar administratiu/iva: 134 places
  • Zelador/a: 50 places

Hem de recordar que el passat mes de novembre es va publicar l'oferta 2020 d'estabilització i consolidació de de l'ocupació temporal, amb 820 llocs de treball de personal estatutari de l'Institut Català de la Salut. I a més, l'ICS té pendent de convocatòria places d'ofertes d'anys anteriors:

No ho dubtis i comença ja a preparar-te amb ADAMS Formació

L'ocupació pública és una oportunitat per aconseguir un treball fix prestant un servei als ciutadans. En Adams t'ajudem amb classes per videoconferència que pots seguir des d'allà d'on siguis i també amb cursos online si vols preparar-te de forma més flexible i per descomptat amb llibres teòrics i pràctics i AdamsTest. www.adams.es/site

Si vols veure alguns testimoniatges d'alumnes d'Adams aprovats, punxa aquí.

 

examen EXAMEN Quan tinguem qualsevol informació de quan podria ser l'examen ho publicarem als nostres canals habituals.

 

personas REQUISITS D'ACCÉS Es pot presentar qualsevol que compleixi els requisits d'edat i titulació, a més d'altres específics indicats en les convocatòries.

 

instancias PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES El termini i forma de la presentació d'instàncies es coneixerà a partir de la convocatòria.

 

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test