NOTICIAS

OPOSICIONES - 27-01-2022

Oposicions Guàrdia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona: fins a 241 places en la propera convocatòria

oposicions Guàrdia Urbana GUB

 

Segons informació en mitjans de comunicació i xarxes socials, el nombre de places que convocarà l'Ajuntament de Barcelona per a Agent de la Guàrdia Urbana será de 241 places:

  • 150 places (114 de l'oferta 2021 + 36 places no cobertes de les promocions 2018 i 2019)
  • 91 places (correspondrien a l'oferta de 2022 més les places no cobertes de l'oferta 2020).

Prepara't amb ADAMS Formació

T'oferim diferents sistemes de preparació, tu tries el que millor s'adapta a tu! Informa't sobre les nostres metodologies: Classes Híbrides, Classes per Videoconferència, Curs Online i Classes presencials per la preparació de les proves físiques. També amb Llibres i ADAMS Test.

Si vols conèixer el programa de temes, els exercicis, les bases de l’última convocatòria així com els nostres grups de preparació presencials híbrides i per videoconferència (pagant mes a mes, sense matrícula ni permanència), curs online i llibres punxa als següents enllaços:

>> Guàrdia Urbana Ajuntament de Barcelona

Informació sobre el procés selectiu
  • Es convocaran les 241 places aquest any. Es preveu la incorporació de les 150 primeres personas proposades per a nomenades en el transcurs de 2022 i de les 91 places restants en el transcurs de 2023.
  • 40% de les places reservades per a dones.
  • Les bases de la convocatòria podrien tenir canvis en relació a la convocatòria anterior (caldrà esperar a la publicació ofiical per a confirmar definitivament la informació anterior i conèixer amb detall com serà el procés selectiu): la prova d'idiomes seria obligatòria i no eliminatòria, s'inclouria un nou tema al programa...
Coneixes la nostra metodologia?
  • Les nostres Classes per videoconferència et permetran seguir les classes en directe des de casa o des de qualsevol altre lloc, amb professors especialitzats i amb la possibilitat de veure-les en diferit durant 15 dies. En aquesta modalitat pagues mes a mes, sense matrícula ni permanència.
  • Classes Presencials Híbrides amb les quals podràs gaudir dels avantatges d'anar físicament a classes o optar per connectar-te des de casa o des d'on tu vulguis. El pagament d'aquestes classes igual que per videoconferència, és mensual, sense matrícula ni permanència (i si algun dia no pots assistir pots veure-la en diferit en el termini de 15 dies).
  • Amb el Curs Online podràs preparar-te al teu ritme, amb professors i tutors que t'acompanyaran en l'estudi. 
  • El nostre servei ADAMS Test, perquè puguis practicar amb nombrosos qüestionaris actualitzats i respostes justificades. Contractes el temps que vulguis, sense renovacions automàtiques!
  • I també t'oferim Llibres.

Pots contactar amb nosaltres per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic en adams@adams.es o acudint als nostres Centres de forma presencial.

Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça! Treballem amb tu, colze a colze

 

personas REQUISITS D'ACCÉS Es pot presentar qualsevol que compleixi els requisits d'edat i titulació, a més d'altres específics indicats en la convocatòria.

 

instancias PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES El termini i forma de la presentació d'instàncies es coneixerà a partir de la convocatòria.

 

examen EXAMEN Quan tinguem qualsevol informació de quan podria ser l'examen ho publicarem als nostres canals habituals.

 

Redes Sociales

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test