NOTICIAS

OPOSICIONES - 23-11-2022

Oposicions Ajuntament de Barcelona: Novetats sobre les bases del concurs oposició d'estabilització i de la promoció interna

oposicions ajuntament Barcelona

 

Finalment s'ha signat l'acord de les bases de els processos d’estabilització i la promoció interna per a l’any 2023. S'ha introduït algun canvi en relació amb allò que havíem informat fa uns dies. Així, en el procés per a personal amb contracte o nomenament d’interinatge posterior al 31 de desembre de 2017, es redueix el temari i realitzaran la mateixa prova de cas pràctic que el concurs oposició del personal amb contracte o nomenament entre 1 de gener de 2016 i 31 de desembre de 2017.

Calendari processos
  • Aprovació de les bases de consolidació antes del 15 de desembre de 2022.
  • Presentació de mèrits el gener de 2023.
  • Darrer trimestre 2023 prova pràctica (serà la mateixa per l’Oferta Pública Especial, Promoció Interna i Oferta Pública Ordinària de personal des de 2018, 2019 i 2020).
  • Primer trimestre 2024 prova temari específic Oferta Pública Ordinària.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS portem 65 anys ajudant els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat prop de 57.000 funcionaris, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode. Combinem l´acadèmia de tota la vida amb les eines més avançades. T'oferim Classes per videoconferència, Classes Presencials Híbrides, Curs Online, ADAMS Test i Llibres.

Disposem de diferents sistemes de preparació per als següents processos selectius:

>> Auxiliars Administratius Ajuntament de Barcelona

>> Gestor Administració General Ajuntament de Barcelona

>> Subalterns Ajuntament de Barcelona

>> Tècnic Mitjà Ajuntament de Barcelona. Temari Comú

>> Tècnic Superior Ajuntament de Barcelona. Temari Comú

Si t’interessa preparar-te amb nosaltres, pots contactar-nos per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic a adams@adams.es o presencialment als nostres Centres.

 

Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça! Treballem amb tu, colze a colze

Redes Sociales

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test