Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 03-03-2020

Oposicions Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya: 300 noves places fins al 2024

oposicions Agent Rural

 

La consellera de d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha recordat que amb l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat per a l’any 2020 es publicarà la convocatòria de 50 places d’agents rurals.

A més, el Pla Estratègic del Cos d'Agents Rurals 2019-2024 (PECAR) té previst crear 300 noves places pel Cos d'Agents Rurals fins al 2024.

La part específica del temari de les proves selectives per a l'accés a la categoria d'agent de l'escala bàsica del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya es va publicar en el DOGC de 16 d’abril de 2019 i a la web de la Generalitat s'informa que el temari general exigible és el corresponent a les proves selectives per a l’accés al cos tècnic d'especialistes i al cos auxiliar tècnic de la Generalitat.

Prepara't amb ADAMS Formació

>> Agents Rurals Generalitat de Catalunya

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test