Producto añadido a la cesta

Oferta d’Ocupació Pública 2024 de la Xarxa Local de Municipis Gironins

Noticias de oposiciones

2 places d'Administratiu

L'any 2024 porta diverses oportunitats per aconseguir la teva plaça com a funcionari a Girona. Trobareu places tant a l'Ajuntament de Girona, a la Diputació de Girona com al XALOC, en haver publicat les Ofertes d'Ocupació 2024.

A les dues primeres administracions locals són places per a Auxiliar Administratiu i al XALOC per a Administratius.

Ajuntament de Girona

Si esteu interessats en saber quines places s'han ofert a l'Ajuntament de Girona, trobareu tota la informació en aquesta notícia (llegir més).

Diputació de Girona

Per conèixer la informació sobre l'OOP 2024 de la Diputació de Girona amplia la informació al següent enllaç (llegir més).

Xarxa Local de Municipis Gironins (XALOC)

L'oferta d'ocupació pública 2024 del XALOC inclou 2 places per a Administratiu. El procés d'accés es regirà pel sistema d'oposició lliure.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS podem ajudar-te amb la millor preparació en oposicions. Fa més de 65 anys que ajudem els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 61.000 empleats públics, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode.

Amb la nostra perparació d'auxiliars administratius de les corporacions locals et preparem perquè puguis afrontar amb èxit el dia de l'examen. A més, aquesta preparació et serà vàlida per participar a les oposicions d'altres entitats locals a Girona. Tenim diversos sistemes de formació, tu tries quin s'adapta millor a tu!: classes presencials híbrides a Girona, classes per videoconferències i curs en línia. A més, com a complement a la teva formació: temari i ADAMS Test.

>> Administratius Xarxa Local Municipis Diputació de Girona (XALOC)

Truca'ns per telèfon al 670 399 399, escriu a [email protected], o vine a informar-te de forma presencial als nostres Centres de forma presencial, i t'expliquem com et podem ajudar.

Molts dels nostres alumnes aconsegueixen el seu objectiu: aconseguir una plaça. Tu també pots!

No ho dubtis més, i prepara't amb ADAMS Formació!

¡Sigue nuestras redes sociales!