Producto añadido a la cesta

Oposicions Guàrdia Urbana Barcelona: Convocatòria GUB 2023

Oposiciones

oposicions guardia urbana Barcelona

 

Es convoquen 128 places per a les oposicions de guàrdia urbana de Barcelona (GUB): 108 places de l’OOP 2023 i 20 places són de les no cobertes de l’OOP 2021. Es reserva el 40% de les places per a dones. La convocatòria és mitjançant oposició lliure.

Per a aquesta convocatòria s'exigirà tenir la titulació de Batxiller i nivell de català B2.

Com són les proves de Guàrdia Urbana de Barcelona?

La fase d'oposició consta de sis proves obligatòries i eliminatòries i una prova obligatòria i no eliminatòria:

  • Prova cultural i teòrica
  • Tests aptitudinals
  • Prova d’anglès, alemany, àrab, francès, italià, xinesa o urdú (obligatòria i no eliminatòria)
  • Proves físiques guàrdia urbana
  • Prova de català
  • Proves de personalitat i de competències
  • Proves mèdiques

Com presentar la instància a Guàrdia Urbana Barcelona?

Tens fins al dia 19 de desembre de 2023 (ampliació termini d'inscripcions fins a les 23.50 hores del dijous 21 de desembre de 2023 per problemes tècnics) per presentar la sol·licitud al procés selectiu de GUB. La formalització, obtenció i presentació de sol·licituds de participació s'ha de fer telemàticament. Les persones interessades hauran de presentar la seva sol·licitud telemàtica de participació, per mitjans electrònics.

Les persones aspirants hauran d’indicar de forma expressa a la sol·licitud el compliment dels requisits, i indicar i acreditar estar exempt/a de la realització de la prova de nivell de català. Cal abonar la taxa de participació en el procés selectiu (6,12 € si ho fan de forma telemàtica, o bé 32,24 € si ho fan de forma no telemàtica).

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS portem més de 65 anys ajudant els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 59.000 funcionaris, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode. Combinem l'acadèmia per a policia local de Barcelona de tota la vida amb les eines més avançades. Tenim diversos sistemes de formació, tu tries quin s'adapta millor a tu!: classes presencials híbrides, classes per videoconferències, curs en línia. També tenim llibres de temari Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona i ADAMS Test.

>> Guàrdia Urbana Ajuntament de Barcelona

Truca'ns al 617 109 109, escriu a [email protected], o vine a informar-te de forma presencial als nostres Centres, i t'expliquem com et podem ajudar.

Molts dels nostres alumnes aconsegueixen el seu objectiu: aconseguir una plaça. Tu també pots!

Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça!

¡Sigue nuestras redes sociales!