Producto añadido a la cesta

Oferta d’Ocupació Pública 2024 de l’Ajuntament de Girona

Noticias de oposiciones

5 places per a Auxiliar Administratiu i 7 per a Administratiu

Si t'interessa preparar les oposicions a l'Ajuntament de Girona, has de saber que aquest municipi ha publicat l’Oferta d'Ocupació Pública 2024, que inclou, entre d'altres:

  • 7 places d'administratiu, per oposició lliure
  • 5 places d'Auxiliar Administratiu, per oposició lliure (3 places de funcionari i 2 de personal laboral)

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS podem ajudar-te amb la millor preparació en oposicions. Fa més de 65 anys que ajudem els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 60.000 empleats públics, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode.

Et preparem perquè puguis enfrontar-te amb èxit el dia de l'examen amb la nostra preparació d'auxiliars administratius corporacions locals. A més, aquesta preparació et serà vàlida per participar a les oposicions d'altres municipis de Girona. Tenim diversos sistemes de formació, tu tries quin s'adapta millor a tu!: classes presencials híbrides a Girona, classes per videoconferències i curs en línia. A més, com a complement a la teva formació: temari i ADAMS Test.

>> Auxiliar Administració General Ajuntament de Girona

I si vau presentar sol·licitud per participar a la convocatòria de 7 places d'Administratiu de l'Ajuntament de Girona, us recomanem el nostre grup de classes específic per a aquesta preparació

>> Administratiu-va Ajuntament de Girona

Truca'ns per telèfon al 670 399 399, escriu a [email protected], o vine a informar-te de forma presencial als nostres Centres de forma presencial, i t'expliquem com et podem ajudar.

Molts dels nostres alumnes aconsegueixen el seu objectiu: aconseguir una plaça. Tu també pots!

T'esperem!

¡Sigue nuestras redes sociales!