NOTICIAS

OPOSICIONES - 22-09-2023

Llista provisional de persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria d'Agents Rurals de Catalunya

Esmena d'errades fins al 9 d'octubre

oposicions agent rural Generalitat de Catalunya

 

S'han publicat les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en les oposicions d’agents rurals gencat, pel sistema de concurs oposició.

El termini per esmenar errades finalitza el dia 9 d’octubre, a través de l’apartat Àrea privada de la Seu electrònica.

Pots consultar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses, a través del següent enllaç:

>> Agent rural escala bàsica

Transcorreguts quinze dies hàbils des de la finalització del termini per presentar la subsanació (a partir del 31 d’octubre), es farà pública la llista definitiva de persones participants admeses i excloses a la convocatòria 2023 d’Agents Rurals. En aquesta resolució també s'indicarà la data, l'hora i el lloc de realització del primer examen d’agents rurals i l'ordre d'actuació de les persones participants.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS portem més de 65 anys ajudant els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 59.000 funcionaris, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode. Combinem l'acadèmia de tota la vida amb les eines més avançades. T'oferim Classes per videoconferència, ADAMS Test i Llibres.

>> Oposicions Agents Rurals Generalitat de Catalunya

Si t’interessa preparar-te amb nosaltres, pots contactar-nos per la web, per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic en [email protected] o presencialment als nostres Centres.

Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva pla!

Redes Sociales

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test