Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 09-06-2020

Guàrdia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona: Modificació convocatòria i reobertura termini presentació sol·licituds

Fins al 29 de juny

oposicions Guàrdia Urbana GUB

 

Es modifica la base 2 (reserva de 112 places per a dones), la 7.1 cinquè paràgraf (en el cas que el dia i hora de realització de les proves del procés selectiu -proves cultural i teòrica, aptitudinal, anglès, de coneixement de la llengua catalana i/o proves de personalitat i competències- alguna de les dones aspirants estigui hospitalitzada per embaràs de risc, causa de part o pels dies immediatament posteriors a aquest, el Tribunal articularà els mecanismes necessaris per tal de possibilitar-li la realització de la prova/es en el recinte hospitalari on es trobi), la 8 (en relació a les qualificacions dels personis aspirants i proposta de nomenament s'introdueixen canvis per aconseguir la reserva de 112 places a dones) i la 9.2 segon i tercer paràgraf de la convocatòria de 2020 per a agents de la Guàrdia Urbana (282 places).

En cas de quedar desertes s'acumularien a la resta de places de torn lliure.

S'obre un nou termini de presentació d'instàncies de 20 dies, a partir de la publicació en el DOGC (fins al 29 de juny). Les persones que haguessin presentat la seva sol·licitud en el termini anterior, no han de tornar a presentar-la.

Prepara't amb ADAMS Formació

>> Guardia Urbana Ajuntament de Barcelona

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test