Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 31-01-2019

Es convoquen les proves per obtenir el títol de Gestor Administratiu

Sol·licituds fins al 1 d'abril de 2019

gestoradministratiu

 

Es publica en el DOGC de 31 de gener de 2019 resolució per la qual es convoquen les proves per obtenir el títol de Gestor Administratiu.

L’objecte d’aquesta convocatòria és la realització de les proves d’aptitud per a l’obtenció del títol de gestor administratiu que preveu el Reglament orgànic de la professió aprovat pel Decret 424/1963, d’1 de març.

El títol de Gestor Administratiu expedit per el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya té validesa en tot el territori estatal, així com el títol expedit pel Ministeri d'Hisenda i Funció Pública té validesa al territori de Catalunya.

Publicació relacionada

Disposem de material per a la preparació de la convocatòria estatal per obtenir aquesta titulació (expedida pel Ministeri d'Hisenda i Funció Pública amb plena validesa per exercir a Catalunya). Aquest material (quatre carpetes) pot servir-li en part d'ajuda per a la preparació de la convocatòria específica de Catalunya, tot i que li caldrà complementar-lo.

>> Gestors Administratius estatal

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test