NOTICIAS

OPOSICIONES - 21-11-2023

Data d'examen de les oposicions de l'Ajuntament de Barcelona

Dissabte 16 de desembre

oposicions ajuntament barcelona

 

En relació amb els processos selectius de l'Ajuntament de Barcelona: processos ordinaris per concurs oposició per als subgrups A1, A2, C1, C2 i agrupacions professionals (AP), processos d'estabilització mitjançant concurs oposició i els processos de promoció interna especial, es publica un avís de convocatòria de proves informant que la prova pràctica es realitzarà de forma simultània (el mateix dia/hora) el dissabte 16 de desembre de 2023.

I segons el calendari es realitzarien la prova de temari específic i temari comú al primer semestre del 2024.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS portem més de 65 anys ajudant els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 59.000 funcionaris, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode. Combinem l'acadèmia de tota la vida amb les eines més avançades. T'oferim Classes Presencials Híbrides i Classes per videoconferència. I amb Cursos Online si vols preparar-te de forma més flexible i per descomptat amb llibres teòrics i pràctics i AdamsTest.

Si t’interessa preparar-te amb nosaltres, pots contactar-nos per telèfon en el 617 109 109, escriure'ns un correu electrònic a [email protected] o passar-te a veure'ns al nostre Centre al carrer de Bailèn, 126. També a través dels següents enllaços:

>> Auxiliars Administratius Ajuntament de Barcelona

>> Subalterns Ajuntament de Barcelona

>> Gestor Administració General Ajuntament de Barcelona

>> Tècnic Mitjà Ajuntament de Barcelona. Temari Comú

>> Tècnic Superior Ajuntament de Barcelona. Temari Comú

Coneix les experiències dels nostres aprovats. Ells ja ho han aconseguit!

A la convocatòria anterior de l'Ajuntament de Barcelona, en concret del procés d'Auxiliar Administratiu, 59 alumnes d’ADAMS van aprovar els exàmens de les oposicions de l’Ajuntament de Barcelona, entre ells els llocs 1, 5, 7 i 9.

A continuació pots veure el testimoni d'una d'aquestes persones.

Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça!

Redes Sociales

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test