Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 14-01-2021

Cos Tècnic d'especialistes de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya: Proposta de bases específiques de convocatòria

oposicions serveis penitenciari

 

En la reunió del grup de Treball penitenciari, 13 de gener de 2021, l'Administració ha presentat una proposta de bases que regiran el processos selectiu de Tècnics Especialistes de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya.

Segons aquesta proposta, el procés selectiu podria ser:

Fase d’oposició:
  • Examen Part General : 50 preguntes tipus test en el torn lliure i pendent de concretar la puntuació, així com la reducció del temari i el nombre de preguntes del torn de promoció interna.
  • Examen Part Específica: 50 preguntes tipus test en el torn lliure i pendent de concretar la puntuació, així com la reducció del temari i el nombre de preguntes del torn de promoció interna.
  • Prova Física: Eliminatòria i composada de 3 exercicis. Puntuaria fins a 30 punts i seria necessari obtenir un mínim de 5 punts a cada exercici per superar-la.
  • Examen de Català i Castellà: Per a aquells que no acreditin el nivell.
  • Entrevista: De caràcter no eliminatori. La puntuació encara per determinar.
  • Prova Mèdica.
Fase de Concurs:
  • En aquesta fase l’Administració pretén que es puntuïn, a banda dels Serveis Prestats, el Català, els Idiomes i l’Actic.
Formació i Pràctiques als centres.

 

La setmana vinent se celebrarà una nova reunió per continuar parlant de les bases ja que tenen intenció d'enviar-les, al més aviat possible, a Funció Pública.

Hem de recordar que ja s'ha publicat la part general del temari de les proves selectives per a l’accés al cos de tècnics especialistes (inclòs l'àmbit funcional d'execució penal) i al cos d’auxiliars tècnics de la Generalitat de Catalunya: 10 temes (l'anterior programa constava de 15 temes), i el temari específic del cos tècnic d'especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup serveis penitenciaris (imminent convocatòria de 232 places).

Comença ja a preparar-te! Ja es coneix el programa exigit!

Prepara't amb ADAMS Formació

>> Tècnics Especialistes Serveis Penitenciaris Generalitat de Catalunya

 

examen EXAMEN Quan tinguem qualsevol informació de quan podria ser l'examen ho publicarem als nostres canals habituals.

 

personas REQUISITS D'ACCÉS Es pot presentar qualsevol que compleixi els requisits d'edat i titulació, a més d'altres específics indicats en les convocatòries.

 

instancias PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES El termini i forma de la presentació d'instàncies es coneixerà a partir de la convocatòria.

 

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test