NOTICIAS

OPOSICIONES - 09-09-2021

Cos Tècnic d'especialistes de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya: Previsió data d'examen

13 de novembre

oposicions serveis penitenciaris

 

En la pàgina web de la Generalitat de Catalunya s'ha publicat calendari en el qual podrien realitzar-se la primera i la segona proves del cos tècnic d’especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup de serveis penitenciaris (grup C, subgrup C1):

    • Primera prova (test de coneixements): 13 de novembre de 2021
    • Segona prova (capacitat física): primera quinzena del mes de febrer de 2022

Aquestes previsions poden estar sotmeses a variacions per motius de força major derivats de la crisi sanitària de la COVID-19 o per altres circumstàncies organitzatives.

A Adams t'ajudem amb classes per videoconferència que pots seguir des d'on vulguis i per descomptat amb llibres teòrics i pràctics. I també amb ADAMS Test.

Al següent enllaç pots accedir a la informació completa d'aquest procés selectiu, així com matricular-te a les nostres classes per videoconferència, adquirir els nostres llibres i ADAMS Test:

>> Tècnics Especialistes Serveis Penitenciaris Generalitat de Catalunya

 

Aprofita el temps fins al dia de l'examen per repassar els teus coneixements amb la bateria de preguntes disponibles en el nostre ADAMS Test.

Amb ADAMS Test Expert tindràs durant 120 dies accés a 5.995 preguntes relatives al temari de Tècnics d’especialistes de Serveis Penitenciaris.

Aprofita ara el descompte del 20%* (per a compres fins el 30 de setembre)

* Aplicable únicament a compres d'ADAMS Test Expert de Tècnicss d'especialistes de Serveis Penitenciartis que es realitzin per telèfon o als nostres Centres

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test