NOTICIAS

OPOSICIONES - 29-11-2021

Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya: Temari de les proves selectives

oposicions Agent Rural

 

La Generalitat de Catalunya ha publicat els temaris de les proves per a l’accés a la categoria d’agent de l’escala bàsica del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya: 25 temes (4 temes de la part general i 21 temes de la part específica). L'anterior programa constava de 10 temes de la part general i 23 de la part específica.

Es preveu una nova oferta d'ocupació pública que inclourà 100 places d'agents rurals.

Comença ja a preparar-te! Ja es coneix el programa exigit!

Prepara't amb ADAMS Formació

En ADAMS t'oferim la preparació que millor s'adapti a tu! Recorda que ara pots prepar-te des d'allà on vulguis amb les classes per videoconferència. A més dels nostres llibres. I per posar a prova els teus coneixements, practica amb AdamsTest.

Si vols conèixer el programa de temes, els exercicis, les bases de l'última convocatòria (de l'exigit en l'anterior procés selectiu) així com els nostres grups de preparació per videoconferència (pagant mes a mes, sense matrícula ni permanència) i llibres punxa al següent enllaç:

>> Agents Rurals Generalitat de Catalunya

Si estàs interessat o interessada a preparar-te amb nosaltres, pots matricular-te directament a la nostra web aquí, triant la forma de preparació que millor s'adapti a tu, i també pots contactar-nos per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic en adams@adams.es o acudint als nostres Centres de forma presencial.

A més, des del 29 de novembre fins a l'1 de desembre, podràs beneficiar-te de descomptes en preparació d'oposicions de fins al 20% en classes (1a mensualitat), 20% en curs online, i de fins al 5% en llibres (i sense despeses d'enviament). Celebra amb nosaltres el Cyber Monday!

Quant a la metodologia que seguim en ADAMS Formació:

  • Les nostres Classes per videoconferència et permetran seguir les classes en directe des de casa o des de qualsevol altre lloc, amb professors especialitzats i amb la possibilitat de veure-les en diferit durant 15 dies. En aquesta modalitat pagues mes a mes, sense matrícula ni permanència (i si algun dia no pots assistir a classe en directe, pots veure-la en diferit).
  • I també t'oferim Llibres on podràs trobar el temari complet i actualitzat per a l'oposició. Ja estem treballant perquè estiguin disponibles al més aviat possible.
  • AdamsTest.

Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça!

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test