Producto añadido a la cesta

Convocades 850 places de Mossos d'Esquadra

Noticias de oposiciones

Oposicions Mossos

 

S'han convocat 850 places de la categoria de mosso/a de l’escala bàsica del cos de Mossos d’Esquadra. Places a tota Catalunya.

Del total de 850 places, es reserven 340 places per ser proveïdes per dones. Les places reservades que no es cobreixin acreixeran la resta de les no reservades, i a l'inrevés.

Prepara't amb ADAMS Formació

T'oferim diferents sistemes de preparació perquè puguis triar el que millor s'adapti a tu! Informa't sobre les nostres metodologies: Classes Presencials Híbrides, Classes per Videoconferència, Curs Online i Classes presencials per a preparació de les proves físiques. També t’oferim Llibres i ADAMS Test. Hem ajudat a més de 2.000 persones a aconseguir-ho, tu també pots!

Si vols conèixer el programa de temes, els exercicis, les bases de la convocatòria així com els nostres grups de preparació presencials híbrids i per videoconferència (pagant mes a mes, sense matrícula ni permanència), curs online i llibres punxa al següent enllaç:

>> Mossos d’Esquadra Generalitat de Catalunya

Aspectes destacats:

El sistema de selecció de la convocatòria és el de concurs oposició lliure, i consta de quatre fases:

  • Primera fase: oposició
    • Primera prova:
      • Subprova de coneixements
      • Subprova aptitudinal
      • Subprova de coneixements d’idiomes (voluntària i no eliminatòria)
    • Segona prova: física (tenen el mateix pes, 33%)
    • Tercera prova. Adequació psicoprofessional
    • Quarta prova. Coneixements de llengua catalana
    • Comprovació de les causes d'exclusió per manca d'aptitud psicofísica (proves mèdiques)
    • Comprovació de tatuatges
  • Segona fase: concurs. Es valorarà como a mèrit en la fase de concurs els certificats d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC).
  • Tercera fase: formació. Superació d'un curs selectiu de formació bàsica per a policies d'una durada no superior a 1.350 hores. En aquest curs s'avaluen les competències tècniques (coneixements i procediments) i les competències clau (valors i actituds), determinades per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. El programa del curs desenvolupa, en diverses àrees temàtiques, el perfil i les funcions policials bàsiques.
  • Quarta fase: pràctiques
Sol·licitud

La sol·licitud de participació s'ha de tramitar de manera telemàtica. Tens fins al dia 13 de febrer per presentar-la.

Retribucions

Les retribucions brutes mensuals oscil·len entre 2.731,29 euros i 3.073,87 (Taules retributives 2022).

A més, podria haver una nova convocatòria de Mossos al mes de setembre 2023.

 

Amb la garantia dels nostres aprovats i l’experiència de preparar aspirants des de la primera convocatòria d’accés al Cos.

A ADAMS portem 65 anys ajudant els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 57.000 funcionaris, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode. Combinem l´acadèmia de tota la vida amb les eines més avançades. T'oferim Classes Presencials Híbrides, Classes per videoconferència, Curs Online, ADAMS Test i Llibres.

Si t'interessa preparar-te amb nosaltres, pots contactar-nos per la web, per telèfon en el 617 109 109, per correu electrònic en [email protected] o presencialment als nostres Centres

Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça!

 

personas REQUISITS D'ACCÉS Es pot presentar qualsevol que compleixi els requisits d'edat i titulació, a més d'altres específics indicats en la convocatòria.

 

examen EXAMEN Quan tinguem qualsevol informació de quan podria ser l'examen ho publicarem als nostres canals habituals.

 

¡Sigue nuestras redes sociales!