Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 07-07-2020

Convocades 458 places d'Auxiliar de Geriatria de la Generalitat de Catalunya

Sol·licituds fins al 4 d'agost

oposicions auxiliar geriatria

 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya convoca 458 places de la categoria d'auxiliars de geriatria (grup D1), en règim de personal laboral fix, pel sistema de concurs oposició. Totes les places són de nou accés, estant obertes a qualsevol persona que compleixi els requisits sol·licitats. Es reserven 23 places per a les persones aspirants que tenen reconeguda la condició legal de persona discapacitada.

El procediment de selecció és el de concurs oposició. La fase de oposició consta de 4 proves:

  • Test sobre la totalitat del programa.
  • Supòsit pràctic
  • Coneixements de llengua: llengua catalana (excepte persones exemptes)
  • Coneixements de llengua: llengua castellana (excepte persones exemptes)

La data, l'hora i el lloc de realització de la primera prova es determinaran en la resolució que aprova les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria.

Amb borsa de treball: les persones que superin la fase d'oposició d'aquesta convocatòria i no hagin obtingut plaça passaran a formar part del bloc 2 de la borsa de treball de personal laboral del Departament en la categoria professional i l'àmbit territorial corresponents.

Si estàs interessat/da en aquest procés selectiu, tens fins al 4 d'agost per presentar la sol·licitud.

Prepara't amb ADAMS Formació

>> Auxiliars de geriatría Generalitat Catalunya (personal laboral)

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test