Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 20-03-2019

Convocades 301 places de Educació social de l'àmbit d'execució penal de la Generalitat de Catalunya

Sol·licituds fins al 25 d'abril

execuciópenal

 

Es publica en el DOGC de 20 de març de 2019 la convocatòria per proveir 301 places de l’àmbit funcional d’execució penal del cos de diplomatura de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A2), educació social (modificació de la convocatòria DOGC de 26 de març de 2019. Aquesta modificació implica un nou termini de presentació d'instàncies, fins al 25 d'abril. les persones que ja hagin presentat la sol·licitud per participar en aquest procés selectiu amb anterioritat a la publicació d'aquesta Resolució no han de presentar-la novament).

Les funcions que han de desenvolupar els membres de l'especialitat d'educació social del cos de diplomats de la Generalitat són les derivades de l'exercici professional de la seva titulació acadèmica, especialment en els camps de l'educació no formal, i en l'àmbit funcional d'execució penal:

  • a) Detectar les necessitats socioeducatives de les persones que tenen assignades.
  • b) Dissenyar i executar programes d’intervenció socioeducativa que responguin a les necessitats i situacions detectades, sempre des de la perspectiva de la recuperació i rehabilitació de les persones.
  • c) Fer el seguiment i l’avaluació dels programes d’intervenció socioeducativa que es duen a terme en el seu lloc d’intervenció.

El procediment de selecció és el de concurs oposició. La fase d'oposició consta de dos proves:

  • Test de coneixements i preguntes curtes de caràcter teoricopràctic
  • Coneixements de llengua: llengua catalana i llengua castellana

Prepárate con ADAMS Formación

>> Educadors Socials, Execució Penal, Generalitat de Catalunya

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual