Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

Catalunya anuncia una convocatòria de 30.000 places públiques per a aquesta tardor

OPOSICIONES - 13-07-2018

PreparaLaTevaSort
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha anunciat que el Govern de la Generalitat de Catalunya aprovarà una oferta d'ocupació pública de prop de 30.000 places a la tardor.

En la seva primera comissió al Parlament per explicar els eixos del seu departament, Puigneró ha detallat que aquesta convocatòria es desglossarà en 4.323 funcionaris d'administració i tècnics; 685, laborals; 15.658, docents, i 9.307, estatutaris de l'Institut Català de Salut (ICS).

Puigneró ha ressaltat que durant aquesta legislatura el departament aspira així a incrementar la plantilla de l'administració pública, així com a estabilitzar-la i consolidar-la per reduir la temporalitat, i ha explicat que en les convocatòries de noves places es valorarà la capacitat digital dels examinats, requisit que s'ha d'acabar de tancar amb sindicats i patronals.

Sobre el retorn de les pagues als funcionaris de 2013 i 2014, ha reiterat el seu compromís en què es retornin, però ha assenyalat que hi ha "petits impediments" per a això -les regles de dèficit i de despesa, que ha apuntat que depenen de l'Administració central-.

Aquesta aposta s'emmarca en un dels cinc eixos que Puigneró ha plantejat per a la legislatura, en què pretén "avançar cap a una administració innovadora i digital", i ha sostingut que aquesta ha de garantir l'eficiència, la transparència i la seguretat.