Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 29-11-2019

Borsa de treball d'Auxiliar Administratiu de la Diputació de Barcelona

Obert el termini de presentació de sol·licituds

oposiciones Diputació Barcelona

 

La Diputació de Barcelona ha convocat un procés de selecció per constituir una borsa de treball per proveir, mitjançant nomenament de personal funcionari interí, possibles suplències del personal de plantilla i per a llocs de treball d'Auxiliar Administratiu/va i constituir una borsa de treball (BOP de Barcelona de 28 de novembre de 2019).

Quins requisits sol·liciten?

  • Títol de graduat en educació secundària obligatòria o titulacions equivalents (graduat escolar, formació professional de primer grau, cicle formatiu de grau mitjà,...), a més de qualsevol altra de nivell superior
  • Estar en disposició d’incorporar-se de manera immediata

El procés selectiu consta d’aquestes fases:

  • 1a fase: acreditació de coneixements de català i castellà
  • 2a fase: prova teòrico-pràctica
  • 3a fase: valoració de mèrits

Obert el termini de presentació de sol·licituds. La presentació de sol·licituds finalitzarà 10 dies hàbils després de la publicació de la convocatoria al DOGC.

Prepara't amb ADAMS Formació

Disposem de classes presencials a Barcelona:

>> Borsa de Treball Auxiliar Administratiu Diputació de Barcelona

A més, pots preparar-te amb el nostre curs online i els nostres llibres per preparar les proves d'accés a la categoria d'Auxiliar Administratiu, vàlid per a tots les Corporacions Locals de Catalunya.

>> Auxiliars Administratius Corporacions Locals Catalunya

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test