Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 17-06-2020

Ajuntament de Salt: Convocades 6 places d'Administratius

Termini de presentació de sol·licituds: 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicación de la convocatòria al DOGC

oposicions Salt

 

Convocades 6 places d'Administratius/vas per treballar a l'ajuntament de Salt, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure i la creació d’una borsa de treball per cobrir necessitats d’ocupació de personal funcionari interí o laboral temporal.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. La sol·licitud es presentarà, preferentment, de forma telemàtica.

La retribució bruta anual és de 22.175,04 € i la jornada complerta és de 37 hores i 30’ setmanals (horari en funció del servei assignat).

S'exigeix nivell C1 de coneixement de la llengua catalana.

El sistema selectiu és el concurs-oposició:

  • Prova de català
  • Prova de coneixements teòrics
  • Prova pràctica
  • Prova psicotècnica i entrevista

Prepara't amb ADAMS Formació

T'oferim classes, llibres i el nostre curs online d'Auxiliars Administratius Corporacions Locals Catalunya vàlid per a Administratius.

>> Adminstratiu-va Ajuntament de Salt

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test