Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

Ajuntament de Badalona: Bases específiques per a 12 places de Guàrdia Urbana

OPOSICIONES - 09-05-2018

guardiaurbana

 

Es publica en el BOPB de 9 de maig de 2018 l’aprovació de la convocatòria i bases específiques del procés selectiu de 12 places vacants d’Agent de la Guàrdia Urbana, pel sistema d’oposició, torn lliure.

El procés selectiu constarà de tres fases: fase d’oposició, fase de formació (curs selectiu) i fase de pràctiques. La fase d'oposició consta de cinc proves:

  • Prova cultural i de coneixements específics
  • Prova de català. Nivell B2 (antic B)
  • Prova d’aptitud física
  • Proves psicotècniques
  • Proves mèdiques

Les persones aspirants a aquest procés selectiu disposaran per a presentar la sol·licitud del termini de 20 dies naturals, a comptar des de l’endemà de la data de publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), que prèviament haurà estat publicada en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Prepara't amb ADAMS Formació

Disposem d'una preparació conjunta de Guàrdia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona i Policia Local dels diferents municipis de Catalunya.

>> Guàrdia Urbana-Policia Local