Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 17-07-2019

Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya: En els propers 5 anys es crearan 300 noves places

AgentRural

 

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el Pla Estratègic del Cos d'Agents Rurals 2019-2024 (PECAR). Entre les mesures incloses en aquest Pla es troba la creació, en els propers cinc anys, de 300 noves places pel Cos d'Agent (DOGC de 18 de juliol de 2019).

A més, estan pendents de convocar 50 places d'Agents Rurals, podrien ampliar-se a 100 (estant pendent de l'aprovació dels pressupostos). Es preveu que la convocatòria es publiqui abans d'abril de 2020 (+Info).

Es va publicar en el DOGC de 16 d’abril de 2019 la part específica del temari de les proves selectives per a l'accés a la categoria d'agent de l'escala bàsica del Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. I a la web de la Generalitat s'informa que el temari general exigible és el corresponent a les proves selectives per a l’accés al cos tècnic d'especialistes i al cos auxiliar tècnic de la Generalitat.

Prepara't amb ADAMS Formació

>> Agents Rurals Generalitat de Catalunya

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test