Producto añadido a la cesta

Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya: Data d'examen

Noticias de oposiciones

oposicions agents rurals

 

Es publica la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria del procés de selectiu per a l’accés a la categoria d’agent de l’escala bàsica (grup C, subgrup C1) del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, i es convoca a les persones aspirants per a la realització de la primera prova (coneixements i test aptitudinal): el dia 17 de desembre de 2022 (a les 9 hores), a la Universitat Autònoma de Barcelona, Campus de la UAB, 08193 Bellaterra, Barcelona.

Properament es publicarà la informació relacionada amb la distribució d'aules i el desenvolupament de la 1a prova.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS portem 65 anys ajudant els opositors a assolir el seu objectiu. Coneixem el camí i ja hi hem guiat més de 56.000 funcionaris, que han aconseguit la seva plaça amb el nostre mètode. Combinem l´acadèmia de tota la vida amb les eines més avançades. T'oferim Classes Classes per videoconferència, classes presecials per a la preparació de les proves físiques, ADAMS Test i Llibres.

Aprofita els dies que queden fins a la data d'examen, per donar una empenta a la teva preparació. Podem ajudar-te amb els nostres llibres i perquè puguis practicar tenim AdamsTest. Pots comprar els llibres i/o ADAMS Test, o ampliar informació entrant al següent enllaç:

>> Agents Rurals Generalitat de Catalunya

També pots contactar amb nosaltres per la web, per telèfon al 617 109 109, per correu electrònic a [email protected] o acudint als nostres Centres de forma presencial.

Confieu en l'experiència d'ADAMS i aconseguiu la vostra plaça! Estem amb tu colze a colze.

¡Sigue nuestras redes sociales!