Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

NOTICIAS

OPOSICIONES - 27-11-2019

Aconsegueix la teva certificació ACTIC

oposiciones

 

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Qualsevol persona de més de 16 anys pot demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova telemàtica que s’ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, com es el cas d’Adams Formació.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

Aquests certificats es valoren com a mèrit en la fase de concurs d'oposicions per accedir a la majoria de les administracions: Generalitat de Catalunya, Institut Català de la Salut, Universitat de Barcelona, ...

Prepara't amb ADAMS Formació

A Adams Formació preparem en un mateix curs per a l’obtenció del certificat mitjà i el certificat avançat en les competències C4 tractament de la informació escrita i C6 tractament de la informació numèrica.

>> ACTIC

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test