NOTICIAS

OPOSICIONES - 25-11-2021

228 places per accedir a l'escala Auxiliar Administrativa de la Universitat de Barcelona

Sol·licituds fins al 12 de gener

oposicions universitat Barcelona

 

La Universitat de Barcelona convoca el procés selectiu per accedir a l’escala Auxiliar Administrativa (subgrup C2). Són 228 places d'accés lliure, pel sistema de concurs-oposició.

 • Si superes el procés podràs treballar a la Universitat de Barcelona i aconseguir una ocupació pública que et permetrà gaudir de tots els avantatges que comporta: estabilitat laboral, igualtat d'oportunitats, possibilitats reals  de promocionar... A més d'interessants retribucions que en aquest Cos es troben entre els 1.300 i 1.500 euros mensuals.
Quins aspectes hauràs de tenir en compte?
 • Termini de sol·licituds: fins al 12 de gener de 2022. Hauràs de presentar-la obligatòriament per mitjans telemàtics.
 • Titulació exigida: Graduat en ESO o equivalent.
 • Taxa d'examen: 23,90 euros, salvo per a les persones que estiguin exemptes del pagament o membres de famílies nombroses.
 • Programa: 16 temes generals temari d'ofimàtica i documents administratius
 • Sistema selectiu de concurs-oposició. La fase d'oposició consta de tres proves de caràcter obligatori:
  • a) Prova de coneixements:
   • Primer exercici: qüestionari de coneixements teòrics.
   • Segon exercici: qüestionari de coneixements d’ofimàtica i de documents administratius (CUB).
  • b) Coneixements de llengua catalana.
  • c) Coneixements de llengua castellana.
 • Borsa de treball: es constituirà una llista d'espera a l'efecte del seu possible nomenament com a personal funcionari interí amb totes aquelles persones hagin superat les proves de la fase d'oposició.

Prepara't amb ADAMS Formació

A ADAMS t'oferim la preparació que millor s'adapti a tu! Pots assitir a les nostres classes per videoconferència des d'allà on vulguis.

Si vols conèixer el programa de temes, els exercicis, les bases de la convocatòria així com els grups que disposem de classes per videoconferència (pagament mensual, sense matrícula ni permanència) i llibres clica al següent enllaç:

>> Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona

Si t'interessa preparar-te amb nosaltres, pots matricular-te directament a la nostra web aquí, triant la forma de preparació que millor s'adapti a tu, i també pots contactar-nos per telèfon al 617 109 109, per correu electrònic en adams@adams.es o adreçant-te als nostres Centres de forma presencial.

I ara, entre el 22 i 28 de novembre, podràs beneficiar-te de descomptes de fins al 20% en classes (1ª mensualitat), 20% en curs online, i de fins al 5% en llibres (i sense despeses d'enviament). Celebra amb nosaltres el Black Friday!

Quant a la metodologia que seguim en ADAMS Formació:

 • Les nostres Classes per videoconferència et permetran seguir les classes en directe des de casa o des de qualsevol altre lloc, amb professors especialitzats i amb la possibilitat de veure-les en diferit durant 15 dies. En aquesta modalitat pagues mes a mes, sense matrícula ni permanència.
 • I també t'oferim Llibres on podràs trobar el temari complet i actualitzat per a l'oposició. Ja estem treballant perquè estiguin disponibles com més aviat millor.

Confia en l'experiència d'ADAMS i aconsegueix la teva plaça!

Èxit dels nostres alumnes

A l'anterior convocatòria finalitzada d'Auxiliars Administratius de la Universitat de Barcelona, el 48,21% dels aspirants que van aprovar amb plaça van ser alumnes d'ADAMS Formació.

 

personas REQUISITS D'ACCÉS Es pot presentar qualsevol que compleixi els requisits d'edat i titulació, a més d'altres específics indicats en la convocatòria.

 

examen EXAMEN Quan tinguem qualsevol informació de quan podria ser l'examen ho publicarem als nostres canals habituals.

 

Preguntas Frecuentes

Campus Virtual

Adams Test