Producto añadido a la cesta
Temari 1 Bombers Ajuntament de Barcelona
Añadir al carrito
Temari 1 Bombers Ajuntament de Barcelona

Temari 1 Bombers Ajuntament de Barcelona

Fecha de edición: 30/08/19

Nº de páginas: 356

ISBN: 978-84-9147-743-3

35,00
Tema 1. La Constitució espanyola de 1978. Estructura i principis generals. L'estructura territorial de l'Estat: Principis generals i l'Administració Local.
Tema 2. L'Estatut d'Autonomia de Catalunya de 2006: Drets i deures de l'àmbit civil i social, drets en l'àmbit polític i de l'Administració, i drets i deures lingüístics. El Govern local a l'Estatut.
Tema 3. El procediment administratiu: concepte i principis generals. El procediment administratiu comú: regulació, contingut, àmbit d'aplicació i principis.
Tema 4. El Municipi: concepte i elements. Les potestats municipals. Competències municipals a la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local.
Tema 5. La Carta Municipal de Barcelona: Text consolidat pel qual es regula el règim especial del municipi de Barcelona. Competències de l'Ajuntament en matèria de prevenció i seguretat ciutadana.
Tema 6. L'Ajuntament de Barcelona. Organització Municipal. L'organització política (Alcalde, Tinents d'Alcalde, Regidors) i l'organització executiva (el model de gestió gerencial). La desconcentració territorial (districtes) i funcional (organismes i instituts) a l'Ajuntament de Barcelona.
Tema 7. El marc juridic de la Proteccio Civil (Llei 172015, de 9 de juliol, del Sistema Nacional de Proteccio Civil, el Reial Decret 4071992, de 24 d'abril, pel qual s'aprova la Norma basica de Proteccio Civil, i la Llei 41997, de 20 de maig de Proteccio Civil de Catalunya) i la Proteccio Civil a l'Ajuntament de Barcelona: Organitzacio Plans d'emergencia.
Tema 8. L'organització dels serveis de prevencio, extincio d'incendis i salvament a l'Ajuntament de Barcelona.
Tema 9 Coneixement de la ciutat des de l'1-1-2015: dades demografiques, sociologia, economia, cultura i actualitat de la ciutat.
Tema 10. Drets i deures dels funcionaris a l'Estatut Basic de l'Empleat Public. Situacions administratives. Carrera professional. Regim disciplinari. Regim d'incompatibilitat del personal al servei de l'Administracio.

Sinopsis

Té a les seves mans el primer volum d’una nova edició del nostre Temari per a la preparació de les proves selectives d’accés a la categoria de Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament de Barcelona. El contingut d’aquest llibre respon als 10 temes de la part de coneixements generals del temari oficial publicat a la convocatòria del BOPB de 10 de juliol de 2019, que inclou matèries legislatives, organització dels serveis de prevenció o drets i deures del funcionaris, entre d’altres.Considerem que aquest material constitueix l’eina més eficaç pera a la preparació dels procés selectiu a què es dirigeix, i estem segurs que, juntament amb el Temari 2 i el volum de Preparació de proves de personalitat i entrevista, li ajudarà en la consecució de l’objectiu, seu i nostre, d’accedir a aquesta categoria de la funció púbica local de Barcelona.

Libros de la colección

ADAMS Test

Ponemos a tu disposición miles de preguntas online para reforzar el estudio de tu oposición.

Más información
HERO ADAMSTEST DESKTOP
ico book libros

Amplia variedad en libros de formación

ico shipping libros

Entregas en 2-3 días laborables

Gastos de envío gratuitos a partir de 51€*

* Aplicable únicamente a Península (excluidas Canarias, Baleares, Ceuta y Melilla).

¡Sigue nuestras redes sociales!