Contacto
Contacto

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

Qüestionari Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya

  • Fechas de edición: 15-06-2018
  • N° de páginas: 446
  • ISBN: 978-84-9147-599-6

Fechas de actualización: 22-03-2019

Ver índice

Aquest volum pràctic de qüestionaris té per finalitat la preparació del primer exercici de la primera prova del procés selectiu d’accés al cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de facilitar aquesta tasca, els qüestionaris inclosos segueixen l’estructura del temari oficial aprovat per la darrera convocatòria, i es basen en el contingut de la guia d’estudi editada pel departament d’Interior. A més, estan estructurats en Qüestionaris per tema, Qüestionaris per àmbit de matèries i Simulacres d’examen, de forma que garanteixen una consolidació progressiva dels coneixements adquirits.

En definitiva, amb gairebé 2.000 preguntes, aquest volum ofereix una eina complementària fonamental per a la superació dels exercicis a què va dirigit.

Mossos d'Esquadra Generalitat de Catalunya
Gastos envío:
Península Baleares Canarias, Ceuta y Melilla
Previo Pago 1,95€ 3,95€ 7,95€
Reembolso 3,95€ 5,95€ 9,95€
48.00€

Colección completa: Mossos d'Esquadra

MANTENTE INFORMADO

Suscríbete a nuestra newsletter y recibe en tu e-mail nuestras novedades periódicamente 
  Al enviar, acepto la política de privacidad