Producto añadido a la cesta
Qüestionari Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona
Añadir al carrito
Qüestionari Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona

Qüestionari Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona

Fecha de edición: 18/02/22

Nº de páginas: 414

ISBN: 978-84-1116-048-3

35,00
Index

TESTS DE TEMES
Tema 1. L'autonomia universitària a la Constitució espanyola. La Llei orgànica 62001, de 21 de desembre, d'universitats. Estructura i contingut.

Tema 2. La Llei 12003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya. Estructura i contingut.

Tema 3. L'Estatut de la Universitat de Barcelona. Òrgans de govern. Aspectes organitzatius de la Universitat de Barcelona. La gestió econòmica i el pressupost.

Tema 4. L'espai europeu d'educació superior: estudis de grau i màster. Regulació dels ensenyaments oficials de doctorat. Equivalència i homologació de títols estrangers d'educació superior.

Tema 5. Principis de l'organització administrativa. L'òrgan administratiu: concepte, elements, naturalesa. Classes d'òrgans. Els òrgans col·legiats. La competència administrativa: concepte. La jerarquia administrativa.
La delegació, l'advocació i la substitució. La coordinació administrativa.

Tema 6. L'acte administratiu: concepte i classes. Elements. La motivació i la forma. El silenci administratiu i els actes presumptes. L'eficàcia de l'acte administratiu. La notificació i la publicació. Actes nuls i actes anul·lables.

Tema 7. El procediment administratiu electrònic. La seu electrònica, el registre i la notificació.

Tema 8. L'administració electrònica: fonaments i principis. La signatura electrònica i el certificat digital com a eines d'identificació i autenticació.

Tema 9. Revisió dels actes en via administrativa: d'ofici i els recursos administratius. Concepte i classes. Recurs d'alçada, recurs de reposició i recurs de revisió. El recurs contenciós administratiu. La responsabilitat de les administracions públiques.

Tema 10. La Llei 192014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern: estructura general, títol I (disposicions generals) i títol II (de la transparència).

Tema 11. El Reglament (UE) 2016679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la directiva 9546CE (Reglament general de protecció de dades): estructura general, capítol I (disposicions generals), capítol II (principis) i capítol III (drets de l'interessat)

Tema 12. El Reial decret legislatiu 52015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, i el Decret Legislatiu 11997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

Tema 13. El personal d'administració i serveis de les universitats públiques catalanes. La selecció de personal. Sistemes de provisió de llocs de treball.

Tema 14. Personal docent i investigador de les universitats públiques. Categories.

Tema 15. La Llei 311995, de 8 de novembre, de prevenció de riscos laborals. El Pla de prevenció de la Universitat de Barcelona. Estructura general.

Tema 16. Normativa en matèria d'igualtat. El Pla d'igualtat de la Universitat de Barcelona: punts 3 (Marc normatiu i institucional) i 5 (El Pla: eixos i accions).

TESTS PARCIALS
Test Bloc I (Temes 1 a 4)
Test Bloc II (Temes 5 a 11)
Test Bloc III (Temes 12 a 16)
TESTS D'EXAMEN
Test d'Examen 1
Test d'Examen 2
Test d'Examen 3
Test d'Examen 4
Test d'Examen 5
Test d'Examen 6
Test d'Examen 7
Test d'Examen 8

Sinopsis

Amb més de 500 anys d’història, la Universitat de Barcelona gaudeix del privilegi de ser la principal Universitat de Catalunya. Formar part de la seva comunitat i compartir els objectius que persegueix, en integrar-se com a personal administratiu, és un orgull que aquest volum pretén facilitar als seus aspirants.Els coneixements exigits per esdevenir auxiliar administratiu de la Universitat de Barcelona abasten, entre altres, el dret constitucional i autonòmic, el dret administratiu i la normativa universitària d’aplicació específica a aquesta institució. Aquest qüestionari els compila de forma rigorosa, però també amena i dinàmica.En definitiva, amb un total de 840 preguntes, aquest volum ofereix una eina complementària fonamental per a la superació dels exercicis a què va dirigit.En pàgines interiors disposa de la informació necessària per a accedir a la versió online d’aquest qüestionari.

Libros de la colección

ADAMS Test

Ponemos a tu disposición miles de preguntas online para reforzar el estudio de tu oposición.

Más información
HERO ADAMSTEST DESKTOP
ico book libros

Amplia variedad en libros de formación

ico shipping libros

Entregas en 2-3 días laborables

Gastos de envío gratuitos a partir de 51€*

* Aplicable únicamente a Península (excluidas Canarias, Baleares, Ceuta y Melilla).

¡Sigue nuestras redes sociales!