Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

Intoleràncies Alimentàries

DATOS DEL CURSO

Duración: Horas

Modalidad:

Logo Consorci

Curs Sectorial

Requisitos

 • Dirigit a Treballadors/es de Catalunya

Objetivos

 • Analitzar les diferents tècniques culinàries, reconeixent les possibles estratègies d'aplicació, per executar les elaboracions culinàries evitant o minimitzant les contaminacions creuades en cuina.
 • Identificar i seleccionar les tècniques de decoració i terminació, relacionant-les amb les característiques físiques i organolèptiques del producte final, per realitzar la decoració/terminació de les elaboracions.
 • Identificar les matèries primeres, caracteritzant les seves propietats i condicions idònies de conservació, per recepcionar-les, emmagatzemar-les i distribuir-les, tenint en consideració els al·lergògens presents o potencials.
 • Identificar les normes de qualitat i seguretat alimentària i de prevenció de riscos laborals i ambientals, reconeixent els factors de risc i paràmetres de qualitat associats a la producció culinària, per aplicar els protocols de seguretat laboral i ambiental, higiene i qualitat durant tot el procés productiu.
 • Valorar les activitats de treball en un procés productiu, identificant la seva aportació al procés global per aconseguir els objectius de la producció.
 • Seleccionar i determinar les variables d'ús de maquinària, útils i eines, reconeixent i aplicant els seus principis de funcionament, per posar a punt el lloc de treball, evitant o minimitzant les contaminacions creuades en cuina.
 • Analitzar les tècniques de servei de les elaboracions, relacionant-les amb la satisfacció del client, per prestar un servei de qualitat.
 • Informar als consumidors dels al·lergògens presents en el producte.
 • Reconèixer i interpretar la documentació i informació del proveïdor, analitzant la seva finalitat i aplicació, per determinar les necessitats de producció en cuina, incloses les necessitats de les persones amb al·lèrgies i intoleràncies.

Programa del curso

 1. Caracterització de les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Reaccions adverses als aliments
 2. Identificació dels principals aliments causants d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
 3. Elaboració d'ofertes gastronòmiques i/o dietes relacionades amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
 4. La comunicació amb el client i la gestió d'al·lergògens en establiments de restauració

Cursos Similares

Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries

OnLine

Próxima fecha: 2020-09-16
Lugar: OnLine

Gestió de l'Estrès (general)

OnLine

Próxima fecha: 2020-09-22
Lugar: OnLine

Síguenos en:

TAMBIÉN PUEDES FORMARTE EN...

Atenció al Malalt d'Alzheimer Duración: 20 Horas Fecha: 2020-10-20

BOLETÍN CURSOS GRATUITOS

Suscríbete a nuestras Newsletters, y recibe toda la información directamente en tu e-mail

Al enviar, acepto la política de privacidad