Nomenaments del cos auxiliar administratiu/iva de la funció administrativa pel sistema de concurs oposició de l’ICS (núm. de registre de la convocatòria Auxiliar-2008)

Adjudicar les places vacants de personal estatutari de gestió i serveis de la categoria professional d’auxiliar administratiu/iva de la funció administrativa pel sistema de concurs oposició (núm. de registre de la convocatòria Auxiliar-2008), d’acord amb la relació que figura a l’annex d’aquesta Resolució.

La present Resolució d’adjudicació complementada amb la diligència de presa de possessió tindrà la consideració de nomenament en propietat dels adjudicataris,  l’eficàcia del qual restarà sotmesa a la resolució dels recursos que contra aquesta Resolució d’adjudicació es puguin interposar.

Les persones nomenades disposaran d’un termini de 30 dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la publicació de la present Resolució al DOGC, per prendre possessió de la plaça adjudicada. Aquelles persones que no preguin possessió de la plaça adjudicada en el termini establert perdran els drets derivats de la convocatòria.

Publicació al DOGC de la resolució d’adjudicació

https://www.gencat.cat/ics/professionals/acces_convocatoria.htm