BARCELONA: Ajuntament de Barcelona: Agent de la Guàrdia Urbana-Publicada llista definitiva d’admeses i excloses i realització de les proves primera i segona

Es publica a la web de l’Ajuntament de Barcelona la llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses del procés selectiu per a l’accés a 100 places d’ Agent de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona (el 9 de maig es publica rectificació de les llistes definitives). També es publica que la realització de les proves primera (prova cultural) i segona (test aptitudinals) es durà a terme el dissabte dia 17 de maig de 2014.

>> Rectificació de la llista definitiva d’aspirants admesos/es i exclosos/es

És convenient aprofitar el temps fins a l’examen i fer un últim esforç per aconseguir superar el procés.

Prepara’t amb ADAMS

Classes presencials

Treballaràs les següents àrees: cultura, coneixement de la ciutat, actualitat, psicotècnics, entrevista i proves físiques.

T’ensenyarem formes d’agilitzar la resolució de psicotècnics. T’entrenarem per resoldre les diferents tipus de proves. Realitzaràs simulacres d’examen.

Amb professors experts i especialitzats en la preparació de les diferents proves i àmplia experiència docent.

Amb serveis complementaris online i realització de videoconferències sobre actualitat.

Et preparem íntegrament les proves físiques.

Curs Online

Si no pot assistir a classes, té la possibilitat de preparar-se amb el nostre curs online de Cossos de Seguretat de Catalunya (genèric), que permet presentar-se per a qualsevol Ajuntament o Corporació Local de Catalunya i en concret a l’Ajuntament de Barcelona (inclou el seu temari específic) i Mossos d’Esquadra.

Llibres

Disposem de:

–        Temari i Qüestionaris Guardia Urbana Ajuntament de Barcelona

–        Qüestionaris Psicotècnics

>> Guàrdia Urbana