GIRONA: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols: Técnic/a Mig de Serveis Econòmics (interinitat)

Es publica en el BOP de 24 d’octubre de 2012 les bases que ha de regir el concurs oposición lliure per la convocatoria pel nomenament d’interinitat d’urgència d’un Tècnic/a Mig de Serveis Econòmics, amb una durada máxima de 6 mesos i mínima fins al 13/01/2013.

Titulació:

  • Estar en possessió del títol de diplomat/da en ciències empresarials o haver superat 3 cursos complerts de la llicenciatura d’administració i direcció d’empreses o ciències econòmiques, sempre que d’acord amb el pla d’estudis s’estableixi que la durada total de la llicenciatura és de 5 anys, o bè haver superat un primer cicle i haver realitzat en conjunt 180 crèdits de la llicenciatura d’administració d’empreses o ciències econòmiques sense que d’acord amb el Pla d’estudis s’estableixi que per a la obtenció de la Llicenciatura és necessari la realització d’un mínim de 300 crèdits.
  • Nivell de coneixement de la llengua catalana: comprensió i expressió oral i coneixement escrit. L’acreditació documental del nivell C de la JPC o equivalent, servirà per eximir de la realització de qualsevol altre prova de valoració.

Instàncies fins al 3 de novembre de 2012