Publicació llistes definitives. Borsa d’interins. Administració de Justicía Catalunya

Administració de Justicia Catalunya.   Borsa d’interins 2009

Es fan públiques les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses. Es poden consultar els resultats introduint el DNI i la data de naixement a l’enllaç corresponent. La presentació de la documentació acreditativa de requisits i mèrits al·legats es farà a partir del dia 13 de gener de 2010. En la pàgina de consulta de les dades de persones admeses i excloses també apareixen les persones que han de presentar la documentació i s’indica el dia i l’hora en què ho han de fer, així com les sales habilitades per lliurar-la.

Les persones admeses que no han estat convocades a presentar la documentació seran citades a presentar-la quan l’Administració prevegi noves incorporacions de personal interí que hagi de fer el curs de formació, d’acord amb la base 7.4.2 de la Resolució JUS/1860/2009, de 29 de juny. Se citarà aquestes persones per correu electrònic i, en cas de no disposar-ne, per telèfon, d’acord amb la base 3.5.5 de la Resolució. Si no es pot localitzar la persona interessada per cap dels dos mitjans esmentats, la citació es farà per carta certificada.

Borses d’interins

Llista definitiva d’admesos i exclosos 

 Consulta per DNI i data de naixement   

 Resolució de 18 de desembre de 2009, per la qual s’aprova la relació definitiva de persones aspirants admeses i excloses   

Calendari del procés selectiu