Libro de Temari i Supòsits Pràctics Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona | ADAMS
Contacto
Contacto

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

Temari i Supòsits Pràctics Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona

  • Fechas de edición: 28-05-2018
  • N° de páginas: 558
  • ISBN: 978-84-9147-635-1

Fechas de actualización: 14-06-2018

Ver índice

Amb més de 500 anys d'història, la Universitat de Barcelona gaudeix del privilegi d’ésser la principal Universitat de Catalunya. Formar part de la seva comunitat i compartir els objectius que persegueix, en integrar-se com a personal administratiu, és un orgull que aquest volum pretén facilitar als seus aspirants.

Els coneixements exigits per esdevenir auxiliar administratiu de la Universitat de Barcelona abasten, entre altres, el dret constitucional i autonòmic, el dret administra-tiu i la normativa universitària d’aplicació específica a aquesta institució. Aquest ma-nual els compila, analitza i explica de forma rigorosa, però també amena i dinàmica.

Confiem en què el treball de síntesi realitzat en el nostre volum de Temari i Supòsits Pràctics per a la preparació de les proves selectives d’accés al cos d’auxiliars administratius de la Universitat de Barcelona us serà de gran utilitat en aquesta tasca.

Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona
Gastos envío:
Península Baleares Canarias, Ceuta y Melilla
Previo Pago 1,95€ 3,95€ 7,95€
Reembolso 3,95€ 5,95€ 9,95€
58.00€

Colección completa: Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona

MANTENTE INFORMADO

Suscríbete a nuestra newsletter y recibe en tu e-mail nuestras novedades periódicamente 
  Al enviar, acepto la política de privacidad