Libro de Qüestionari Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona | ADAMS
Contacto
Contacto

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Más información

Qüestionari Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona

  • Fechas de edición: 14-09-2018
  • N° de páginas: 260
  • ISBN: 978-84-9147-745-7
Ver índice

Aquest volum de Qüestionaris per a la preparació de les proves selectives d’accés al cos d'Auxiliars Administratius de la Universitat de Barcelona té per finalitat preparar l’opositor per a la resolució de la primera prova del procés selectiu consistent en respondre un màxim de 50 preguntes tipus test en relació amb el temari de l’oposició (convocatòria publicada al DOGC 11/06/2018).

El llibre consta de Tests per Temes, Tests Parcials i Tests d'Examen, diferents tipus de proves que sumen un total de 780 preguntes totalment actualitzades elaborades a partir del programa oficial.

En definitiva, creiem que aquest volum, juntament amb el Temari d'aquesta mateixa preparació resulta l’eina més eficaç per a l’opositor interessat en accedir a la funció pública d'aquest organisme.

Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona
Gastos envío:
Península Baleares Canarias, Ceuta y Melilla
Previo Pago 1,95€ 3,95€ 7,95€
Reembolso 3,95€ 5,95€ 9,95€
29.00€

Colección completa: Auxiliars Administratius Universitat de Barcelona

MANTENTE INFORMADO

Suscríbete a nuestra newsletter y recibe en tu e-mail nuestras novedades periódicamente 
  Al enviar, acepto la política de privacidad