CATALUNYA. Convocatoria concurso público para formar parte de la bolsa de trabajo de personal interino docente.

DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT

RESOLUCIÓ ENS/1543/2011, de 17 de juny, per la qual s’anuncia la convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal, com a personal interí docent, en centres públics no universitaris dependents del Departament d’Ensenyament.

El termini de presentació de sol·licituds per participar en aquesta convocatòria serà des del dia 28 de juny fins al 28 de juliol de 2011, ambdós inclosos.

L’accés a l’aplicació telemàtica per tramitar la sol·licitud es troba a la pàgina d’internet del Departament d’Ensenyament https://www.gencat.cat/ensenyament.

Els candidats a formar part de la borsa de treball hauran de presentar la documentació acreditativa dels requisits establerts i dels mèrits al·legats a la sol·licitud telemàtica en els registres del serveis territorials de Departament d’Educació, del Consorci d’Educació de Barcelona o de l’Oficina d’Atenció Ciutadana a Girona en funció de quin àmbit territorial hagin demanat com a preferent, en el termini màxim de 10 dies hàbils a comptar a partir del dia de la tramitació telemàtica de la sol·licitud.

Borsa de treball de personal docent

La borsa és la llista única a Catalunya de les persones candidates a cobrir interinament llocs de treball vacants en centres públics docents del Departament d’Ensenyament. L’accés a la borsa s’obre habitualment a finals del mes de juny en les especialitats en què es preveu que poden faltar candidats durant el curs següent. En acabar el procés es publica la llista de persones admeses i excloses i el número d’ordre que s’ha assignat a cadascuna. Generalment, l’accés a la borsa es torna a obrir els mesos de febrer o març.

A qui va dirigit?

A totes les persones que volen treballar com a docents interins en centres públics del Departament d’Ensenyament i compleixen els requisits per incorporar-se a la borsa de treball.

Termini per fer la sol·licitud d’incorporació: del 28 de juny al 28 de juliol de 2011

 Aquest tràmit es pot trobar a:

·        Per temes > Administració pública > Borsa de treball

·        Per temes > Educació i formació > Oposicionsè cal fer per…

·                  Sol·licitar la inscripció  

o                                         Sol·licitar Enllaç en nova finestra 

·                    En termini 

·                    Fora de termini 

·                    En línia 

·                    PDF 

  Web temàtic

·                  Borsa de treball de personal docent Enllaç en nova finestra

 Normativa aplicable

·                  Borsa de treball de personal docent

 Web de l’organisme responsable

·                  Departament d’Ensenyament  Enllaç en nova finestra Enllaç extern

https://www20.gencat.cat/portal/site/OVT/menuitem.8d9f3f7e23c1cd519e629e30b0c0e1a0/?vgnextoid=288ff8cf0f1b9210VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=288ff8cf0f1b9210VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=b118f113c7272210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&newLang=ca_ES